Актьорът Мариан Бачев най-накрая, след 20 години съвместен живот, се

...
 Актьорът Мариан Бачев най-накрая, след 20 години съвместен живот, се
Коментари Харесай

Бачев предложи брак на жена си след 20 години съвместен живот

 Актьорът Мариан Бачев най-сетне, след 20 години взаимен живот, се сгоди за половинката си Милена Видер, научи HotArena.

" Скъпи другари, през днешния ден на Възкресение Христово с Милена вършим 20 години взаимен живот. 20 години, в които се появиха и Косара, и Александрина. И през днешния ден с Милена взехме решение да отпразнуваме тази годишнина в обичания ни Пловдив, където в наличието на двете ни дъщери се сгодихме! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Отваряме нова поредност от декади! Ами, да сме живи и здрави, и вие около нас! ", показа бъдещият жених.

За доказателство, че това не е закъснявала първоаприлска смешка, той сподели и годежния пръстен на Милена. Обявлението събра над 2000 лайкове за негативно време и стотица поздравления. Преди няколко месеца двойката разгласи че счита да вдигне женитба, а много хора помислиха, че се майтапят поради двете десетилетия взаимен живот, писа „ България Днес “.

„ Понеже 20 години гаранция на връзката ни изтича, взехме решение да се оженим, само че поради пандемията малко се отсрочва това събитие. Всъщност мен ме е боязън Милена да не ме върне на моята майка. По персонална карта всеки се води че живее у майкини си. Опитахме се най-малко по персонална карта да сме на един адрес, само че е обвързвано с доста бумащина и се отказахме “ показа Бачев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР